AG-STIM

Biostimulant

Boosting resistance

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Stimulating the root system

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Photosynthesis

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Enhances mineral uptake

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Gezonde en sterke gewassen produceren meer

Het komt soms voor dat we te maken hebben met invloeden van buitenaf of ziekten waar we geen controle over hebben. Ziekten zijn de belangrijkste reden voor productieverlies. Dergelijke ziekten zijn vaak infecties. Het grote nadeel bij het gebruik van chemicaliën is dat ook positieve organismen worden afgebroken. Een gezond bodemleven is de basis voor een gezond gewas en een optimale productie. AG STIM speelt hierin een essentiële rol. Het activeert micro-organismen en houdt de plant en wortelmilieu in perfecte conditie.

Voordelen

Verhoogt de weerstand
Activeert het wortelstelsel
Optimaliseert mineralen opname
Schoon irrigatiesysteem
Verbetert de plant kwaliteit
Hoog geconcentreerde oplossing

Vitaal telen met AG-STIM

De organische biostimulator AG-STIM zorgt ervoor dat de wortelgroei wordt geoptimaliseerd. Dit geeft de plant een enorm voordeel. Het wortelstelsel wordt verbeterd en de meststoffen worden gemakkelijker opgenomen. AG-STIM zorgt voor plantvitaliteit en optimale weerstand. AG-STIM onderscheidt zich van andere biostimulanten doordat het hoog geconcentreerd is en het grote voordeel heeft dat het de druppelleidingen schoon houdt. Het verhoogt de vitaliteit van planten in zwaar belastend omstandigheden door de invloeden van stressfactoren te verminderen.

Doseer Instructies

Applicatie
2,5 liter per hec. per week met druppelsysteem - 2% gewicht / volume
1 liter per hec. per week met druppelirrigatiesystemen
2% gewicht / volume

Toepassing
Vul het product AG STIM in een apart vat en doseer met een injectiepomp op de water unit of persleiding. Aanbrengen met een druppelirrigatiesysteem.

Houdbaarheid
24 maanden (koel bewaren max 25 graden)
Verpakking

Verpakking

Waarom is dit belangrijk?

Substraatteelt kent veel voordelen. Substraat is beter te controleren voor tuinders in de glastuinbouw. Toch komt het in de voor tuinbouw dat de teelten te maken hebben met wortelziekten. Ziekten zijn de belangrijkste redenen voor de verliezen. Deze ziekten zijn vaak besmettelijk.

Het grote nadeel van het gebruik van chloor of peroxide is dat ook de gezonde organismen worden verwijderd. Een gezonde mat is ook de basis voor een goede productie. AG STIM speelt in dit geval een essentiële rol. Het activeert micro-organismen en houdt het druppelleidingen schoon. Wil je weten HOE? Neem dan gerust contact met ons op.

Bodemleven video

Het omslagpunt

Het omslagpunt van aërobe naar anaërobe kan al binnen een paar uur optreden. Het is niet moeilijk te bedenken wat er gebeurt als een systeem (na de laatste beurt) zomaar 12 tot 16 uur stilstaat tot de volgende ochtend of de watertemperatuur 26 graden is. Bovendien daalt de pH in het systeem. Soms loopt het verschil tussen de unit en de druppelaars op met 1 tot 2 punten. Ook dat is niet gunstig voor de ontwikkeling van de wortels. Veel telers proberen te anticiperen met een gift van ontsmettingsmiddelen of geven een hogere dosering vóór de nacht. Ze controleren altijd de ppm’s uit de druppelaars om te voorkomen dat ze doorslaan met de gift. Met de producten van Agrona hoeft dit allemaal niet meer!
nl_NLNL
en_GBEN nl_NLNL