Life Sciences Review: Agrona behoort tot de top 10 biotech tuinbouw bedrijven

Life Sciences Review: Agrona behoort tot de top 10 biotech tuinbouw bedrijven. Traditionele manieren van telen in de tuinbouw sector zijn gebaseerd op klimaat, maar de focus verschuift tegenwoordig ook naar het verbeteren van de waterkwaliteit. De meeste methoden voor waterdesinfectie elimineren echter alle bacteriën en schimmels, inclusief de bacteriën die goed zijn voor de gezondheid van de bodem.

Posted
mei 16, 2023
Author
admin
Category
Share this article

De landbouw transformeren met innovatieve waterbehandelingssystemen

Traditionele manieren van telen in de tuinbouw sector zijn gebaseerd op klimaat, maar de focus verschuift tegenwoordig ook naar het verbeteren van de waterkwaliteit. De meeste methoden voor waterdesinfectie elimineren echter alle bacteriën en schimmels, inclusief de bacteriën die goed zijn voor de gezondheid van de bodem.

Agrona verandert deze traditionele manieren met innovatieve oplossingen die de waterkwaliteit verbeteren en het zuurstofgehalte verhogen. Tevens wordt de groei van nuttige microben gestimuleerd en de gezondheid van planten verbeterd. Een essentieel onderdeel van het succes is het doorgewinterde en zeer competente team dat zijn jarenlange ervaring in de sector gebruikt om klanten te helpen hun waterkwaliteit en gewasopbrengst te verbeteren.

Agrona is van plan om de afzetmarkt tegen 2024 uit te breiden door haar nieuwe samenwerking met Atrium Agri, een samenwerking van internationaal toonaangevende tuinbouwbedrijven. In de toekomst wil Agrona succesvolle tuinders, gezondere planten en weerbare gewassen creëren.

Lees het artikel van Life Sciences Review hier verder of download het volledige artikel in pdf.

 

nl_NLNL