Terms of service

Boosting resistance

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Stimulating the root system

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Photosynthesis

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Enhances mineral uptake

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.
Terms of Service
Lees deze servicevoorwaarden ("voorwaarden", "servicevoorwaarden") zorgvuldig door voordat u de website agronagroup.com (de "service") gebruikt door Agrona B.V. ("ons", "wij", "onze") gebruikt.

Gebruiksvoorwaarden
We zullen hun diensten aan u leveren, die onderhevig zijn aan de voorwaarden die hieronder in dit document worden vermeld. Elke keer dat u deze website bezoekt, gebruik maakt van de diensten of een aankoop doet, accepteert u de volgende voorwaarden. Daarom raden wij u aan ze zorgvuldig te lezen.

Privacy Policy
Voordat u onze website blijft gebruiken, raden we u aan ons privacybeleid te lezen met betrekking tot onze verzameling van gebruikersgegevens. Het zal u helpen onze praktijken beter te begrijpen.

Copyright
Inhoud die op deze website wordt gepubliceerd (digitale downloads, afbeeldingen, teksten, afbeeldingen, logo's) is eigendom van Agrona B.V. en / of haar makers van inhoud en wordt beschermd door internationale auteursrechtwetten. De volledige compilatie van de inhoud op deze website is het exclusieve eigendom van Agrona B.V., met auteursrecht voor deze compilatie door Agrona B.V.

Communicatie
De hele communicatie met ons is elektronisch. Elke keer dat u ons een e-mail stuurt of onze website bezoekt, communiceert u met ons. U stemt er hierbij mee in om berichten van ons te ontvangen. Als u zich abonneert op het nieuws op onze website, ontvangt u regelmatig e-mails van ons. We zullen met u blijven communiceren door nieuws en kennisgevingen op onze website te plaatsen en u e-mails te sturen. U gaat er ook mee akkoord dat alle kennisgevingen, bekendmakingen, overeenkomsten en andere communicaties die wij u elektronisch verstrekken, voldoen aan de wettelijke vereisten dat dergelijke communicaties schriftelijk zijn.

Toepasselijk recht
Door deze website te bezoeken, gaat u ermee akkoord dat de wetten van [uw locatie], ongeacht de principes van conflictwetten, deze servicevoorwaarden of enig ander geschil tussen Agrona BV en u of haar bedrijf regelen. partners en medewerkers.

Geschillen
Elk geschil dat op enigerlei wijze verband houdt met uw bezoek aan deze website of met producten die u bij ons koopt, zal worden beslecht door de nationale of federale rechtbank in Nederland en u stemt in met de exclusieve jurisdictie en locatie van dergelijke rechtbanken.

Opmerkingen, recensies en e-mails
Bezoekers mogen inhoud plaatsen zolang deze niet obsceen, illegaal, lasterlijk, bedreigend, inbreuk op intellectuele eigendomsrechten, inbreuk op de privacy of op enige andere manier schadelijk is voor derden. Inhoud moet vrij zijn van softwarevirussen, politieke campagnes en commerciële verzoeken. We behouden alle rechten (maar niet de verplichting) om dergelijke inhoud te verwijderen en / of te bewerken. Wanneer u uw inhoud plaatst, verleent u [naam] niet-exclusief, royaltyvrij en onherroepelijk recht om dergelijke inhoud over de hele wereld in alle media te gebruiken, reproduceren, publiceren en wijzigen.

Licentie en sitetoegang
We verlenen u een beperkte licentie voor toegang tot en persoonlijk gebruik van deze website. Je mag het niet downloaden of wijzigen. Dit mag alleen worden gedaan met schriftelijke toestemming van ons.

Gebruikers account
Als u een eigenaar bent van een account op deze website, bent u zelf verantwoordelijk voor het geheimhouden van uw privégebruikersgegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). U bent verantwoordelijk voor alle activiteiten die plaatsvinden onder uw account of wachtwoord. We behouden alle rechten om accounts te beëindigen, inhoud te bewerken of te verwijderen en bestellingen naar eigen goeddunken te annuleren.
en_GBEN