TUINBOUW

Verminder het gebruik van chemicaliën en verhoog de gewasopbrengst

Boosting resistance

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Stimulating the root system

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Photosynthesis

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Enhances mineral uptake

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Vitaal Telen

Zorg ervoor dat de eerste gietbeurt een hoog zuurstofgehalte heeft. Dit is absoluut noodzakelijk voor een optimale ontwikkeling van het gewas. stilstaand water veroorzaakt voornamelijk zuurstofafname. Agrona heeft hiervoor de perfecte oplossing. Zuurstof stimuleert de groei van nuttige bacteriën en verbetert de waterkwaliteit. Opbrengsten zullen veel productiever zijn als ze continu in optimale conditie zijn.

Voordelen

Effectief

De producten van Agrona zijn bewezen effectief te zijn en veel telers over de hele wereld hebben goede ervaring met onze producten

Veilig

Vermindert het gebruik van chemicaliën, eenvoudig onderhoud en installatie

Verhoogde opbrengst

Verbetert de groei en maakt gewassen vitaler, optimale waterkwaliteit

Keeps irrigation system clean
Improves plant quality
High concentrated solution

Nanobubble

Het Nanobubble systeem van Agrona is in staat om met iets kleins als een nanobubbel grote problemen op te lossen. Dit systeem is een innovatieve gasinjectietechnologie. Het ‘gas’ is in dit geval zuurstof. Door miljarden bubbeltjes zuurstof het water in te schieten wordt er een watervoorraad van schoon water met een zuurstofgehalte van 100% verhoogd met 15-20 ppm (parts per million) hierdoor behaalt het systeem een zuurstofgehalte van 30 ppm.

Doordat de bubbeltjes zo klein zijn blijven ze zweven in het water, ook tijdens het transport naar het gewas door de leidingen. U kunt het dus eigenlijk zien als een opslag van zuurstof ín het water. Hierdoor bereikt u als teler hele mooie resultaten.

OXYBULL

Het OxyBull beluchtingssysteem zorgt ervoor dat de zuurstofconcentratie in zowel het water als rond de wortels van planten optimaal is (100%). De OxyBull zorgt ook voor beweging van het water in een wateropslagtank. Omdat water in beweging is, is het niet mogelijk dat er algen groeien in een silo. Een hoog zuurstofgehalte in het water is cruciaal voor groei en gezonde planten. Om een optimale zuurstofinvoer te garanderen, adviseren we om de OxyBull beluchting systeem in het dagvoorraad of schoonwater silo te installeren. Wanneer het OxyBull beluchting systeem wordt gebruikt in combinatie met onze zuurstofmeter, wordt het zuurstofniveau elke 5 minuten opgeslagen en op de computer weergegeven.

AG-STIM

De organische biostimulator AG-STIM zorgt ervoor dat de wortelgroei wordt geoptimaliseerd. Dit geeft de plant een enorm voordeel. Het wortelstelsel wordt verbeterd en de meststoffen worden gemakkelijker opgenomen. AG-STIM zorgt voor plantvitaliteit en optimale weerstand. AG-STIM onderscheidt zich van andere biostimulanten doordat het hoog geconcentreerd is en het grote voordeel heeft dat het de druppelleidingen schoon houdt. Het verhoogt de vitaliteit van planten in zwaar belastend omstandigheden door de invloeden van stressfactoren te verminderen.

ABR BIOREACTOR

Substraat teelt heeft veel voordelen. De planten zijn beter te controleren voor telers in de glastuinbouw. We worstelen in de tuinbouw met verschillende soorten ziekteverwekkers die wortelziekten kunnen veroorzaken. Ziekten zijn de belangrijkste redenen voor de verliezen. Deze ziekten zijn vaak besmettelijk. Er zijn verschillende manieren om met de ziekten om te gaan. In de teelt van planten kiezen de telers vaak voor de totale desinfectie van het bodemleven. Maar er is een nieuwe strategie die veel geavanceerder is en die planten gezonder houdt. Dit systeem verbetert het zuurstofverbruik in het water en zorgt ervoor dat de zuurstof wordt opgenomen door micro-organismen. Agrona adviseert de BioReactor voor optimale waterkwaliteit.

APF DOEKFILTER SYSTEEM

Agrona biedt de perfecte oplossing voor de filtratie van water zonder terugspoelwater, zoals bij zandfilters en zelfreinigende filters het geval is. Deze oplossing is het doekfilter APF Systeem. De glastuinbouw moet voldoen aan strengere wetgeving op het gebied van spuiwaterlozing. Dat betekent forse investeringen in waterzuiveringsinstallaties. Het doekfilter vermindert de investering in waterzuivering of reduceert de zuiveringskosten. Het doekfilter is betrouwbaar en eenvoudig in gebruik voor het verwijderen van vervuiling uit het water. Het systeem werkt drukloos, waardoor u bespaart op de energiekosten van pompen. Het filterproces is zichtbaar en eenvoudig.
nl_NLNL