WATERBEHANDELING

Boosting resistance

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Stimulating the root system

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Photosynthesis

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Enhances mineral uptake

Vivamus ultricies, lorem eget lobortis condimentum, nisl libero vehicula lacus, in porttitor nisi ante nec felis.

Basiselement voor groei

Water is het basiselement voor groei voor elk gewas. Het juiste zuurstofverbruik in water is cruciaal voor succes in elke teelt. Waterkwaliteit is van vitaal belang voor de tuinbouwsector. Gewassen hebben water van hoge kwaliteit nodig voor optimale groei en productie. Water kan verschillende soorten stoffen bevatten, zoals pathogene schimmel, anaërobe bacteriën, virussen, organisch materiaal of een lage zuurstofbehoefte. Agrona heeft technieken ontwikkeld die wereldwijd getest en gebruikt worden in de tuinbouw om de waterkwaliteit te verbeteren en te zorgen voor een betere plantproductie.

De Producten

OXYBULL

OxyBull-beluchtingssysteem zorgt ervoor dat het zuurstofverbruik continu 100% zal zijn voor vitale gewassen

NANOBUBBLE

Nanobubble-beluchtingssysteem zorgt ervoor dat het zuurstofverbruik continu 100% zal zijn en de wateropslag in beweging blijft

ABR Microbiological Bioreactor

Bioreactor voor natuurlijke desinfectie van water zonder chemicaliën en extreem onderhoudsarm voor optimale teelt

APF CLOTHFILTHER SYSTEM

De perfecte oplossing voor het filteren van water, automatisch filter dat het water door een doekfilter tot 5 micron filtert

Nanobubble

Het Nanobubble systeem van Agrona is in staat om met iets kleins als een nanobubbel grote problemen op te lossen. Dit systeem is een innovatieve gasinjectietechnologie. Het ‘gas’ is in dit geval zuurstof. Door miljarden bubbeltjes zuurstof het water in te schieten wordt er een watervoorraad van schoon water met een zuurstofgehalte van 100% verhoogd met 15-20 ppm (parts per million) hierdoor behaalt het systeem een zuurstofgehalte van 30 ppm.

Doordat de bubbeltjes zo klein zijn blijven ze zweven in het water, ook tijdens het transport naar het gewas door de leidingen. U kunt het dus eigenlijk zien als een opslag van zuurstof ín het water. Hierdoor bereikt u als teler hele mooie resultaten.
Keeps irrigation system clean
Improves plant quality
High concentrated solution

OXYBULL

Het OxyBull beluchtingssysteem zorgt ervoor dat de zuurstofconcentratie in zowel het water als rond de wortels van planten optimaal is (100%). De OxyBull zorgt ook voor beweging van het water in een wateropslagtank. Omdat water in beweging is, is het niet mogelijk dat er algen groeien in een silo. Een hoog zuurstofgehalte in het water is cruciaal voor groei en gezonde planten. Om een optimale zuurstofinvoer te garanderen, adviseren we om de OxyBull beluchting systeem in het dagvoorraad of schoonwater silo te installeren. Wanneer het OxyBull beluchting systeem wordt gebruikt in combinatie met onze zuurstofmeter, wordt het zuurstofniveau elke 5 minuten opgeslagen en op de computer weergegeven.

ABR MICROBIOLOGISCH BIOREACTOR

Substraat teelt heeft veel voordelen. De planten zijn beter te controleren voor telers in de glastuinbouw. We worstelen in de tuinbouw met verschillende soorten ziekteverwekkers die wortelziekten kunnen veroorzaken. Ziekten zijn de belangrijkste redenen voor de verliezen. Deze ziekten zijn vaak besmettelijk. Er zijn verschillende manieren om met de ziekten om te gaan. In de teelt van planten kiezen de telers vaak voor de totale desinfectie van het bodemleven. Maar er is een nieuwe strategie die veel geavanceerder is en die planten gezonder houdt. Dit systeem verbetert het zuurstofverbruik in het water en zorgt ervoor dat de zuurstof wordt opgenomen door micro-organismen. Agrona adviseert de BioReactor voor optimale waterkwaliteit.

APF DOEKFILTER SYSTEEM

Agrona biedt de perfecte oplossing voor de filtratie van water zonder terugspoelwater, zoals bij zandfilters en zelfreinigende filters het geval is. Deze oplossing is het doekfilter APF System. De glastuinbouw moet voldoen aan strengere wetgeving op het gebied van spuiwaterlozing. Dat betekent forse investeringen in waterzuiveringsinstallaties. Het doekfilter vermindert de investering in waterzuivering of reduceert de zuiveringskosten. Het doekfilter is betrouwbaar en eenvoudig in gebruik voor het verwijderen van vervuiling uit het water. Het systeem werkt drukloos, waardoor u bespaart op de energiekosten van pompen. Het filterproces is zichtbaar en eenvoudig.
nl_NLNL